Management

Jérôme Stoll

Jérôme Stoll

Jérôme Stoll

President van Renault Sport Racing

Jérôme studeerde af aan de Ecole Supérieure de Commerce de Paris (ESCP) en aan het Centre de Perfectionnement aux Affaires (CPA/HEC). Hij kwam in1980 bij Renault Industrial Vehicles, waarna hij Managing Director van Berliet Nigeria werd, een vestiging van Renault Industrial Vehicle.

Jérôme Stoll

Carrière

In 1987 kwam Jerôme bij de afdeling Finance van Renault terecht en werd Finance en Administrative Director bij Renault Automation in 1989. Na zes jaar werd hij benoemd tot Director of Industrial Purchasing en vervolgens Director of Powertrain Purchasing.

Toen in 2000 Renault Samsung Motors door Renault werd overgenomen, werd Jerôme President en Chief Executive Officer en vertrok in 2006 naar Renault do Brasil als Chief Executive Officer en werd uiteindelijk lid van het Management Comité van Renault.

In maart 2009 werd hij benoemd tot Executive Vice President, Sales en Marketing van de Renault-groep.

In september 2013 werd Jerôme Chief Performance Officer naast zijn functie als Executive Vice President Sales & Marketing. Hij werd in juli 2014 benoemd tot voorzitter van Renault Sport F1 en vervolgens tot voorzitter van Renault Sport Racing in januari 2016.

Illustration

Officiële partners

Team Partners

Team Partners

Management

Bob Bell

Bob Bell