Zoek de grenzen op

Gloednieuwe 1,8-liter turbomotor

De Renault Mégane R.S. is voorzien van een nieuwe versie van de 1,8-liter directe injectie turbomotor. Met een uitgangsvermogen van 280 pk (205 kW) op 6.000 tpm levert hij een maximumkoppel van 390 Nm vanaf 2.400 tot 4.800 tpm: een van de beste koppelprestaties in zijn klasse. Deze krachtige nieuwe motor verhoogt het rijplezier en comfort van elke bestuurder.

SPORTIEF MAAR BETROUWBAAR

Met zijn vele rijhulpmiddelen is de nieuwe Renault Mégane R.S. al even sportief als veilig. Het head-up display zorgt dat je aandacht op de weg gericht blijft, terwijl de waarschuwing voor te hard rijden en de noodrembekrachtiging je helpen wanneer dat nodig is. Ook de waarschuwingen bij het parkeren, dode hoeken en het verlaten van de rijstrook, met sensoren aan weerszijden van de voor- en achterbumper, zorgen dat je alert blijft op andere weggebruikers.

KENNIS IS MACHT

Elk detail over de prestaties van de Mégane R.S. Trophy is in realtime te volgen met de optionele R.S. Monitor die op zo’n 40 sensoren in de auto is aangesloten. Met het R-LINK 2 touchscreen heb je alle informatie, van motorkoppel tot stuurhoek of versnelling, direct onder de knop.

VERLICHT DE WEG

Het geblokte vlagontwerp van de R.S. Vision-verlichting in de voorbumper aan weerszijden van de F1-spoiler oogt spectaculair. De negen ledlampen in elk blok combineren vier afzonderlijke functies, zijverlichting, bochtverlichting, mistlampen en grootlicht, en stralen genoeg licht uit om een echt verschil te maken als het gaat om veiligheid.

EEN WERELD VAN GELUID

De technici van Bose® hebben samen met de geluidsexperts van Renault een nieuw, sterk verbeterd optioneel geluidssysteem ontwikkeld voor een precies, helder en gebalanceerd geluid. Zeven hoogwaardige luidsprekers veranderen de cockpit in je persoonlijke concertzaal. Kies je muziek vanaf Android Auto of Apple CarPlay en elke hoge noot komt helder binnen, zonder vervorming op zelfs de diepste bastonen.

Circuitdagen

Haal alles uit je auto

Haal alles uit je auto

Technologie

Een proefrit aanvragen