Verbeter je rijplezier

Rijden vol zelfvertrouwen

De Mégane GT-Line verbetert je rijplezier door je alles wat afleidt uit handen te nemen. De verkeersbordenherkenning waarschuwt je voor veranderende snelheidslimieten, en het automatische groot- en dimlicht beschermt tegemoetkomend verkeer. Je kunt bovendien kiezen voor handenvrij parkeren, dodehoekwaarschuwingen, adaptieve cruisecontrol, waarschuwingen bij het verlaten van de rijstrook en ons actieve noodremsysteem. Technologie die jou de controle geeft.

CENTREER JE AANDACHT

Via het R-Link 2 8,7" portret touchscreen, een van de grootste in zijn klasse, zijn je navigatie, radio, telefooncontacten en nog veel meer altijd binnen handbereik. Sleep, knijp of swipe eenvoudig om te navigeren, net als bij een tablet of smartphone. Onze spraakbediening, geactiveerd via het stuurwiel, is supereenvoudig in gebruik en biedt extra veiligheid tijdens het rijden. En hij is uiteraard geschikt voor zowel Android Auto als Apple CarPlay.

EEN WERELD VAN GELUID

De technici van Bose® hebben samen met de geluidsexperts van Renault Sport een optioneel geluidssysteem voor de Mégane GT-Line ontwikkeld voor een precies, helder en gebalanceerd geluid. Zeven hoogwaardige luidsprekers veranderen de cockpit in je persoonlijke concertzaal. Kies je muziek vanaf Android Auto of Apple CarPlay en elke hoge noot komt helder binnen, zonder vervorming op zelfs de diepste bastonen.

Technologie

Een proefrit aanvragen