Teampartners

Ons uitgebreide assortiment producten en diensten bestrijkt elke schakel van de geïntegreerde toeleveringsketen – van maritieme en binnenlandse terminals tot maritieme diensten en industrieparken en technologiegedreven klantoplossingen.

Wij leveren deze diensten via een onderling verbonden wereldwijd netwerk van 127 business units in 51 landen verspreid over zes continenten, met een aanzienlijke aanwezigheid, zowel in snelgroeiende als volwassen markten. Waar we ook actief zijn, we integreren duurzaamheid en verantwoord maatschappelijk burgerschap in onze activiteiten en streven naar een positieve bijdrage aan de economieën en gemeenschappen waar we wonen en werken.

Ons toegewijde, diverse en professionele team van meer dan 56.000 medewerkers uit 134 landen zet zich in voor het leveren van ongeëvenaarde waarde aan onze klanten en partners. We doen dit door ons te richten op wederzijds voordelige relaties – met overheden, verladers, handelaren en andere belanghebbenden in de wereldwijde toeleveringsketen – relaties die zijn gebaseerd op een basis van wederzijds vertrouwen en duurzaam partnerschap.

We denken vooruit, anticiperen op veranderingen en zetten toonaangevende technologie in om de slimste, meest efficiënte en innovatieve handelsoplossingen te creëren, terwijl we tegelijkertijd een positieve en duurzame impact op economieën, samenlevingen en onze planeet garanderen.

Castrol, een van ’s werelds toonaangevende merken in smeermiddelen, heeft een rijke erfenis in innovatie en het voeden van de dromen van pioniers.
Onze passie voor prestaties, gecombineerd met een filosofie van samenwerken, heeft ertoe bijgedragen dat Castrol smeermiddelen en vetten kon ontwikkelen die al ruim een eeuw aan de basis liggen van talloze technologische hoogstandjes op het land, in de lucht, de zee en de ruimte.
Castrol is onderdeel van de BP-groep en levert diensten aan klanten en consumenten in de automobiel-, industrie-, marine- en energiesector in meer dan 120 landen. Onze merkproducten worden wereldwijd als innovatief en hoogwaardig gezien door ons commitment aan topkwaliteit en geavanceerde technologie.

Infiniti Motor Company Ltd. heeft zijn hoofdkantoor in Hongkong, met verkoopactiviteiten in meer dan vijfitg landen.
Het Merk Infiniti werd in 1989 geïntroduceerd. Het assortiment aan premium auto’s wordt momenteel gebouwd in productiefaciliteiten in Japan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en China.
De ontwerpstudio’s van Infiniti zijn gevestigd in Atsugi-Shi in de buurt van Yokohama, in Londen, San Diego en Peking.
Infiniti is bezig aan een groot productoffensief. Het merk wordt breed geroemd om zijn iconische ontwerp en innovatieve technieken ter ondersteuning van de coureur.

INFINITI Engineering Academy: https://academy.infiniti.com/

De RCI Banque S.A., opgezet en volledig in handen van de Groupe Renault, is een Franse bank die is gespecialiseerd in de financiering van en services aan auto’s voor klanten en dealers van Groupe Renault (Renault, Renault Samsung Motors en Dacia) in alle landen en voor de Nissan Group (Nissan, Infiniti en Datsun), met name in Europa, Zuid-Amerika, Zuid-Korea en in de vorm van joint-ventures in Rusland en India.
RCI Bank and Services is sinds februari 2016 de nieuwe commerciële identiteit van RCI Banque.
Met meer dan 3300 werknemers in 36 landen financierde RCI Bank and Services meer dan 1,56 miljoen contracten (nieuwe en gebruikte voertuigen) in 2016 en verkocht meer dan 3,4 miljoen aan services.

APAs noteerde in totaal voor € 33,3 miljard aan financieringen eind december 2016. De omzet vóór belasting bedroeg eind december 2016 € 912 miljoen.
Sinds 2012 heeft RCI Bank and Services retaildeposito’s in vier landen verzameld. Eind december 2016 was het nettobedrag aan verzamelde deposito’s € 12,6 miljard, oftewel 33 procent van de activa van het bedrijf.

Volgen RCI Bank

Het is de benchmark-verzekeraar op de Spaanse markt, heeft activiteiten in praktisch ieder land in Latijns-Amerika - waar het tot de toonaangevende multinational-verzekeraars behoort- en is een van de tien grootste Europese verzekeringsinstanties qua premievolume.

Meer dan 37 miljoen klanten stellen hun vertrouwen in MAPFRE, dat in 2016 een netto winst behaalde van meer dan 775 miljoen euro (+9,4%) op een omzet van 27,1 miljard euro (+1,5%).

Voor meer informatie over MAPFRE, bezoek onze website: www.mapfre.com

The company believes that by collaborating with customers, governments, NGOs, and thought leaders we can help find solutions to such global challenges as providing enough healthy food for people everywhere, decreasing dependence on fossil fuels, and protecting life and the environment. For additional information about DuPont and its commitment to inclusive innovation.

Volgen Dupont

Microsoft Dynamics ontwerpt moderne bedrijfsoplossingen die individuen ondersteunen met intuïtieve tools waarmee ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Onze pro-actieve, gebruiksvriendelijke applicaties passen zich aan de manier van werken van mensen en systemen aan, wat bedrijven helpt snel te schakelen en vooruit te kijken in een dynamische wereld.

Volgen Microsoft Dynamics

Bell & Ross heeft een missie: het uitvinden, ontwerpen en bouwen van exclusieve en perfect functionerende uurwerken voor professionals die onder extreme condities werken.

In zijn productielocatie La Chaux-de-Fonds in Zwitserland zet Bell & Ross de Zwitserse kunst van het maken van luxueuze horloges voort.

Het verhaal van Bell & Ross begon aan het einde van de 20e eeuw en het merk is nu een internationaal bedrijf in ruim 70 landen, via een select netwerk van meer dan 800 winkeliers en 15 exclusieve boutiques.

Eurodatacar, marktleider op het gebied van autodiefstalbeveiliging, beschermt meer dan drie miljoen automobilisten.
Eurodatacar biedt zijn services aan via een netwerk van merkdealers.
Het gemarkeerde kenteken op de ruiten van het voertuig is onuitwisbaar. Dit maakt de handel in gestolen voertuigen en de vervalsing van hun documenten uiterst kostbaar en riskant voor autodealers.

Om de identificatie van de voertuigen door de bevoegde services (verzekeraars, douane, politie...) te vergemakkelijken, bewaart Eurodatacar elk gemarkeerd voertuig gedurende zes jaar in zijn gegevensbestand.
Automobilisten die bij Eurodatacar geregistreerd zijn, ontvangen technische en financiële bijstand in geval van diefstal van hun voertuig.

Volgen Eurodatacar

Het heeft momenteel een minderheidsbelang in het Renault Sport Formula One Team en was daarvoor eigenaar en beheerder van het team tussen 2010 en 2015. In die tijd behaalde het team een paar bijzondere prestaties, door in respectievelijk seizoen 2012 en 2013 Mercedes en McLaren te verslaan. Dit leverde het team de reputatie op van toonaangevend, niet-gedekt OEM-team.

Tegenwoordig kan Genii Capital nog steeds vertrouwen op zijn relatie met het team om te communiceren met marktleiders, opiniemakers, hoge netwerkers, politiek leiders, belangrijke wereldwijde spelers binnen de ondernemingsfinanciering en wereldwijde spelers in de Formule 1-gemeenschap. Door gebruik te maken van de dynamische bedrijfsomgeving blijft Genii Capital het team ondersteunen en tegelijkertijd het voortouw nemen in de positieve dialoog met de juiste partijen die de kerncompetenties en -activiteiten van Genii ondersteunen op het gebied van: techniek, automobiel, energie en vastgoedsectoren.

Volgen Genii Capital

Zijn krachtige ecosysteem transformeert hele industrieën door professionals en consumenten overal te helpen bij het tot leven wekken van hun ideeën door middel van de enorme selectie materialen, waaronder kunststoffen, metalen, keramieken en ’edibles’. Het toonaangevende gepersonaliseerde vakmanschap van 3D Systems op het gebied van geneeskunde omvat end-to-end simulatie, training en planning en het printen van chirurgische instrumenten en apparaten voor gepersonaliseerde operaties en patiëntspecifieke medische en tandheelkundige apparaten. Zijn 3D digitale ontwerp, fabricage en inspectieproducten leveren naadloze interoperabiliteit op en bevatten de nieuwste toonaangevende computertechnieken. De producten en services van 3D breken met traditionele methodes, leveren verbeterde resultaten en helpen klanten om de toekomst nu te produceren.

Volgen HP

Ons toegewijde team van 7700 medewerkers wereldwijd wil onze klanten een ongeëvenaarde ervaring bieden en helpt problemen op te lossen op het gebied van gezondheid van mens en milieu. Onze innovatieve detectie-, scan-, informatie- en servicecompetenties, gecombineerd met grondige kennis en ervaring van de markt, helpt klanten meer inzicht te geven in hun wetenschap ter bescherming van het milieu, de voedselvoorraad en de gezondheid van onze families.
De divisie Milieugezondheid van PerkinElmer bedient milieu- en toegepaste markten waar de mogelijkheid om snel bekende en onbekende vervuilers in ons voedsel, het water en de lucht op te sporen of het consequent monitoren van de kwaliteit ervan, een belangrijk deel is om de gezondheid van onze omgeving te waarborgen. Bovendien spelen chemicaliën, geavanceerde materialen en nanomaterialen een steeds belangrijkere rol in ons milieu. Onze systemen en services helpen wetenschappers al deze complexiteit te begrijpen en zorgen voor naleving. Perkin Elmer’s Milieugezondheidsdivisie levert analytische expertise aan organisaties die verantwoordelijk zijn voor het produceren en testen van materialen, van de karakterisering van nanodeeltjes tot het brouwen van bier.

Al meer dan 20 jaar maakt het F1 Team op Enstone gebruik van technologieën van PerkinElmer om de veiligheid, kwaliteit en integriteit van onderdelen te garanderen. Onderdeel van onze technische samenwerking met het Renault Sport Formula One Team is een speciaal PerkinElmer wetenschappelijk laboratorium op de Enstone faciliteit. Hier worden de nieuwste thermische analyses, infrarood spectroscopie en scantechnologieën van PerkinElmer ingezet ter ondersteuning van proactieve monitoring, probleempreventie, betrouwbare kwaliteit en verhoogde prestaties van de auto-onderdelen van het Renault Sport Formula One Team.

Le coq sportif werd 130 jaar geleden, in 1882, opgericht in Romilly-sur-Seine in de buurt van Troyes, de breigoed-hoofdstad van Frankrijk. De eerste doelstelling van het bedrijf was het leveren van hoogwaardige sportproducten voor teams en individuele sporters. Tegenwoordig komt 90 procent van de textielproductie uit het Franse Troyes, waar het breien en verven wordt gedaan. Dit verhoogt de kwaliteit van onze producten, wat door onze klanten wordt gewaardeerd. Le coq sportif ontwerpt zijn schoenen- en kledingcollecties met net zoveel zorg als de producten voor professionele sporters, met dezelfde Franse elegantie. In 2010 opende het merk een ontwikkelcentrum en productielocatie in Romilly-sur-Seine in Frankrijk.

Le coq sportif wordt gekenmerkt door grote momenten - de vijf overwinningen in de Ronde van Frankrijk door Bernard Hinault, de winst in de French Open van Yannick Noah in 1983, de Wereldtitel van Argentinië in 1986 dankzij Maradona, volgend op de winst van Italië in 1982. Momenten die het merk voor altijd aan sport hebben verbonden. Tegenwoordig is le coq sportif kledingsponsor van sporters in zijn historische sporten: het driekleurige merk levert kwaliteitstruien aan de leiders van de Tour de France, en in januari 2014 sloot het een deal met de Franse tennisspeler Richard Gasquet. In 2015 keerde le coq sportif ook terug naar het topvoetbal met het Franse team ASSE Saint-Etienne en het Italiaanse team ACF Fiorentina. In 2016 kondigde le coq sportif zijn comeback aan in het rugby met het Racing 92 Team, en er zijn onlangs contracten getekend met een tiental beroemde Franse rugbyspelers. 2018 wordt een belangrijk jaar omdat le coq sportif de officiële uitrusting van het Renault Sport Formula One Team zal leveren.

Le coq sportif heeft vier dochterondernemingen in Frankrijk, Spanje / Portugal, Groot-Brittannië en Italië. Het merk is in ruim 70 landen verkrijgbaar en telt 82 eigen winkels, waaronder 20 in Frankrijk.

Het technologieportfolio omvat vonkverspanen (EDM), frezen met hoge snelheid (HSM) en kwalitatief hoogwaardig freeswerk (HPM), motorspindels, 3D-laserbedrukking en machines voor additieve productie (AM), automatiserings- en toolingssystemen, en customer services. Met zijn productlabels AgieCharmilles, Mikron Mill, Liechti, System 3R en Step-Tec heeft GF Machining Solutions een smetteloze reputatie opgebouwd in exceptionele prestatie, uitstekende waarde, gebruiksgemak en blijvende nauwkeurigheid. De belangrijkste segmenten zijn de automobiel- en luchtvaartindustrie en de informatie- en communicatietechnologie. GF Machining Solutions EDS en de vijf-assige frezen helpen de constructeurs van het Renault Sport Formula One Team om de grenzen van de Formula One-technologie op te zoeken en radicale methodes op het ontwerp, de bouw en de materialen van strategische auto-onderdelen toe te passen.

Al tien jaar omvat onze samenwerking met Renault Sport Formula One Team twee essentiële engineeringdisciplines: engineeringsimulatie en geavanceerd composietontwerp.

Onze tools voor engineeringsimulatie, geleid door het STAR-CCM+ product, helpen het Renault Sport Formula One Team om betere designs sneller te ontdekken. De software speelt een essentiële rol bij de aerodynamische ontwikkeling, omdat zowel STAR-CCM+ als STAR-CD uitgebreid worden ingezet bij motorontwerpsimulatie-oplossingen, die de betrouwbaarste informatiestroom leveren richting het ontwerpproces van het team. Dit zorgt op zijn beurt voor innovatie en lagere ontwikkelingskosten.

Door onze geavanceerde composietontwerptools, geleid door het Fibersim product, kan het Renault Sport Formula One Team onderdelen ontwerpen en produceren die van geavanceerde composietmaterialen worden gemaakt, waaronder koolstofvezel. Met de software kunnen de engineers aan de Enstone faciliteit de ontwerp- en productietijd aanzienlijk verlagen en de nauwkeurigheid van de composietonderdelen van de auto verbeteren, die 85 procent van de auto vormen maar slechts 20 procent van zijn gewicht.

Om de hoogste kwaliteit en prestaties te garanderen voor zijn arsenaal aan kampioenen in de motorsport en wereldwijde klantenkring onderzoekt en ontwikkelt Alpinestars onafgebroken innovatieve constructie- en materiaaltechnieken die concurrentievoordeel opleveren.
Dit resulteert in ultralichte, ademende en specifiek op autoracen aangepaste producten die ongeëvenaard comfort bieden in de stressvolle cockpit. Ze verminderen vermoeidheid en helpen de coureur zijn concentratie te bewaren, wat essentieel is in het zoeken naar tienden van een seconde tijdens een Grand Prix.

Met uitgebreide R&D-faciliteiten in de VS en Europa en een wereldwijd race-ontwikkelingsprogramma reikt de invloed van Alpinestar tot iedere grote motorsportklasse ter wereld; van Formule 1, NASCAR, het World Endurance Championship en Indycar tot aan MotoGP, motocross en de Dakar-rally.

Met doorbraken in productengineering, duizenden uren R&D en het testen onder de meest moordende en uitdagende omstandigheden, staat Alpinestart garant voor de blijvende prestaties van zijn racepakken, laarzen, handschoenen en technisch ondergoed voor de coureurs Kevin Magnissen en Jolyon Palmer van het Renault Formula One Team. Alpinestars – Eén doel. Eén visie.

Volgen HEXIS

Matrix Fitness – het snelst groeiende commerciële fitnessmerk in de wereld - is de commerciële divisie van Johnson Health Tech. Matrix bestaat uit een compleet assortiment premium, commercieel verkrijgbare cardiovasculaire en krachttrainingsapparatuur voor health clubs en andere fitnessfaciliteiten.

Renault Sport was de eerste commerciële partner voor Matrix - en dit ontstond ongeveer 10 jaar geleden. Deze relatie is door de jaren heen gehandhaafd en blijft groeien nu Matrix fitnessapparatuur levert aan het Technical Centre van het team: een speciaal hiervoor opgerichte trainings- en wetenschapsfaciliteit voor sport, ook bekend als het Human Performance Centre (HPC).

With a market share of around 80%, Volume Graphics holds a leading position in the industrial computed tomography (CT) software industry, as recognized by the global business consulting firm Frost & Sullivan with the “2018 Global Industrial CT Software Market Leadership Award”. Global customers, e.g., from the automotive, aerospace, and electronic industry use Volume Graphics software when it comes to quality assurance in product development and production. By choosing Volume Graphics software, you can rely on more than 20 years of experience in the development of software for non-destructive testing based on industrial CT.

Volgen Volume Graphics

ixell is het premium autoverfmerk voor Groupe Renault. Het is opgericht in 1976, gevestigd in Parijs en nu in 18 landen aanwezig. Het merk heeft zijn waarde als belangrijke partner van alle professionals op het gebied van voertuigreparatie bewezen. ixell biedt een geïntegreerd systeem van producten en services dat aan alle eisen van specialisten op het gebied van carrosserie en reparaties voldoet.

Formule 1 helpt ixell bij de ontwikkeling van de beste technieken voor alle autolakken. De ixell kleurtechnologieën en -tools zijn ontworpen door en voor kleurprofessionals.

ixell biedt een uniek, ruim productassortiment en uitgebreide expertise, van kaal metaal tot heldere coatings.

Gespecialiseerde praktijkteams zijn speciaal getraind om u te adviseren over de beste gereedschappen en werkmethodes om de kwaliteit te verhogen en de productiviteit te verbeteren.

Volgen Ixell

Met een vertegenwoordiging op ruim vijf continenten heeft het bedrijf nu 20 bandenproductiefabrieken. Pirelli is een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige en high performance banden. Het bedrijf heeft altijd veel aandacht gehad voor onderzoek en ontwikkeling. Het doel is om de kwaliteit van Pirelli-producten voortdurend te verbeteren wat betreft prestaties, veiligheid en milieu-impact, allemaal in overeenstemming met de ’groene prestatie’-strategie van het bedrijf. Bij het nastreven van dit doel probeert Pirelli altijd zijn financiële winstgevendheid te verenigen met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Pirelli, sinds 1907 betrokken bij het motorracen, is op het moment de enige bandenproducent voor Formule 1™: de huidige deal begon in 2011 en is onlangs verlengd tot eind 2019. Dit is een belangrijke uitdaging wat betreft technologische innovatie en een belangrijk middel om het merk Pirelli te promoten. De topkwaliteit van onze producten, de populariteit van de Pirelli Kalender, onze prestigieuze betrokkenheid bij de Formule 1™ en meer dan 250 andere kampioenschappen in de wereld en onze betrokkenheid bij de mode-industrie dragen allemaal bij aan het wereldwijde succes van ons merk.

Volgen Pirelli

Elysium is al meer dan 30 jaar wereldwijd een van de marktleiders in de interoperabiliteitsindustrie en stimuleert het scala aan mogelijkheden in de wereld van CAD-datasamenwerking en -kwaliteit. Het Renault Sport Formula One Team staat onder enorme druk om over hoogwaardige data te beschikken en deze zo snel mogelijk om te zetten naar constructie-aanpassingen, terwijl gewerkt wordt met meerdere divisies en leveranciers die CAD, CAM en CAE gebruiken, om zichzelf bij elke race te kunnnen verbeteren. Dit is precies het vakgebied waar Elysium in uitblinkt. Elysium is al ruim tien jaar een constante betrouwbare partner en helpt het Formule 1 Team om aan deze uitdaging te kunnen voldoen.

Volgen Elysium

Als de geavanceerde centrale onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie van de Boeing Company levert Boeing Research & Technology (BR&T) innovatieve technologieën die helpen bij de ontwikkeling van toekomstige ruimtevaartoplossingen en tegelijkertijd de cyclustijd, kosten, kwaliteit en prestaties verbeteren van de huidige Boeing producten en services.

De werknemers van Boeing Research & Technology werken meestal in kleine teams verspreid over Boeing en zijn wereldwijde technische partners, inclusief meer dan 20 internationale R&D-consortia, om een breed scala aan innovatieve oplossingen te leveren. Hieronder vallen intelligentere en autonomere systemen, geavanceerde structuren en materiaaltechnologieën, milieuvriendelijke technologieën, vliegwetenschaptechnologieën, onbemande ruimtesystemen, geavanceerde productieprocessen en nog veel meer.
In zeven jaar van succesvolle samenwerking hebben BR&T en Enstone technologieën op gebieden als Computational Fluid Dynamics, Additive Manufacturing en geavanceerde materialen gedeeld en ontwikkeld.

BR&T is in 2006 opgericht en bestaat uit bijna 4000 technici, technologen, constructeurs en wetenschappers die met R&D-partners overal ter wereld samenwerken om de grootste uitdagingen van de luchtvaartindustrie op te lossen. Het onderzoek en de ontwikkeling van technologie van het bedrijf wordt grotendeels uitgevoerd in 11 Boeing onderzoekscentra in Australië, Brazilië, China, Europa, India, Rusland en de Verenigde Staten, inclusief Alabama, Californië, Missouri, South Carolina en Washington.

Volgen Boeing Research & Technology

OZ is al meer dan 30 jaar betrokken bij de motorsport als partner van de meest prestigieuze teams in allerlei soorten wereldwijde kampioenschappen (F1, Rally, Le Mans, DTM, Indy). Het enorme aantal overwinningen en wereldtitels in de geschiedenis van OZ toont de essentie van topkwaliteit en levert het meest betrouwbare bewijs van de kwaliteit en prestaties van de producten van OZ.

OZ is al jarenlang partner van Renault Sport Formula One Team. Het bedrijf is medeontwikkelaar van hoogwaardige velgen met gebruikmaking van de meest geavanceerde productietechnologieën en materialen voor een optimale balans tussen sterkte en elasticiteit, drukbestendigheid en een laag gewicht. Het resultaat: de hoogwaardige magnesium velgen waarop het Renault Sport Formula One Team tegenwoordig zijn wedstrijden rijdt.

Volgen Jabil

De Cannondale fietsen zijn bekroond en worden erkend door verschillende organisaties van binnen en buiten de industrie. Ze worden beschouwd als de toonaangevende innovators van de fietsindustrie met baanbrekende technologieën. Met een focus op een Rider-First mentaliteit dagen ze de medewerkers, onze dealers en de fietsindustrie uit.

De producten van Cannondale zijn veelal ontstaan uit de ervaring van de atleten, die rijden in de professionele raceteams die het bedrijf sponsoren. Deze verfijningen zijn echter niet beperkt tot de competitieve race en mountainbikes van het bedrijf. De inzichten zijn opgedaan door middel van de races samen met de zoektocht van Cannondale naar voortdurende verbetering. Zij hebben ook geprofiteerd van het brede scala van lichtgewicht recreatieve fietsen, evenals de onderdelen en accessoires van het bedrijf. Cannondale is nu ook marktleider in elektrische fietsen en werkt samen met e-Bike-technologiepartners om deze snel groeiende sector te stimuleren.

"Met onze inherente vastberadenheid om ’s werelds beste fietsen te bouwen, vestigen we ons nooit in onze zoektocht om de perfecte rit te creëren." – Cannondale

Het Global Center for Automotive Performance Simulation (GCAPS) biedt nauwkeurige en betaalbare modellen ter ondersteuning van virtuele ontwikkeling voor de transportindustrie. Onze simulatiegroep, die veel ervaring heeft, variërend van wiskundige modelontwikkeling tot grafisch ontwerp tot bandenmechanica, is een belangrijk aspect van onze succesvolle modelcreatie. Deze modellen, waaronder bandenmodellen, voertuigmodellen en omgevingen, zijn gemaakt van zowel klantgegevensbronnen als fysieke tests die worden uitgevoerd in onze eigen geavanceerde testfaciliteiten, die beschikken over ’s werelds meest capabele flat-trac-machine. Onze fysieke testexpertise heeft geleid tot onderzoek en nieuwe modelleringsmethoden voor verbeterde producten die aan onze klanten worden geleverd, waaronder toonaangevende wereldwijde voertuigfabrikanten, bandenfabrikanten en kampioenschapsmotorsportteams. Deze klanten hebben gebruik gemaakt van onze model- en testdiensten om hun prestaties op het gebied van voertuighandling, autonome voertuigtechnologie en vele andere aspecten van transportsimulatie te verbeteren. Gezamenlijk zal onze uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van de besturing, voertuigsimulatie, modelcreatie en fysieke gegevensinterpretatie elk bedrijf in de transportindustrie helpen uitblinken.

Volgen GCAPS