EFFICIENCY, WENDBAARHEID EN STABILITEIT COMBINEREN

AFWISSELING ONDER DE MOTORKAP

Met een brede selectie van zowel benzine- (allemaal nieuw in de reeks) als dieselmotoren, heeft de Clio R.S. Line een motor die aan ieders behoeften voldoet. Bovendien is de nieuwe Clio R.S. Line vanaf 2020, als primeur voor Groupe Renault, verkrijgbaar met een hybride E-TECH-aandrijving. Om volledig aan alle wensen te voldoen, kunnen klanten kiezen uit negen combinaties van motor en versnellingsbak. Met de door de Alliance ontwikkelde 1.0 TCe- en 1.3 TCe-motoren en de door Renault ontworpen E-TECH-motor, belichaamt de New Clio R.S. Line perfect de synergie tussen Groupe Renault en haar alliantiepartners.

HEERS OVER DE SNELWEG

De Highway & Traffic Jam Companion, die actief is van 0 tot 160 km/u, combineert adaptieve cruisecontrol (met Stop & Go) en hulp bij het centreren van de rijstrook om je veilig en vloeiend op elke weg te houden. De Clio R.S. Line regelt de snelheid van het voertuig en houdt je op veilige afstand van voertuigen die voor je rijden, terwijl je gecentreerd blijft in het midden van de rijstrook. De slimme assistent kan je helpen bij het navigeren in druk verkeer en wordt automatisch binnen drie seconden na het uitvallen van de input van de bestuurder geactiveerd.

EERSTEKLAS GELUID

Al meer dan tien jaar werkt Bose samen met Renault om de geluidskwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Met de komst van splinternieuwe Clio R.S. Line voegen we een nieuw hoofdstuk toe aan deze geweldige samenwerking. Het Bose-systeem is volledig opnieuw ontworpen met vernieuwde luidsprekers en componenten en nieuwe tuning voor een luisterervaring met meer helderheid en impact in elke stoel, zonder dat het kostbare ruimte in beslag neemt.

EENVOUDIG LEVEN: VERBETERDE MULTIMEDIA

De nieuwe Clio R.S. Line is gebaseerd op de functionele ontwerpprincipes van smartphones en compatibel met Android Auto en Apple CarPlay en heeft een 9,3-inch scherm met ingebouwde navigatie. Het EASY LINK-platform beschikt over een volledig nieuwe interface die gebruiksvriendelijker is; bestuurders kunnen sommige schermen aanpassen met behulp van widgets om direct toegang te krijgen tot hun favoriete functies. EASY LINK maakt deel uit van een bijgewerkt ecosysteem dat zich blijft ontwikkelen dankzij onze partners, zoals Google, TomTom en Coyote.

RESPONSIEF EN BOORDEVOL INNOVATIES

Of het nu in of rondom de stad is, de Nieuwe Clio R.S. Line helpt in elke situatie. Een 360°-camera biedt een ongeëvenaarde zichtbaarheid en veiligheid en automatische noodrembekrachtiging met ingebouwde voetgangerdetectie en een hele reeks Multi-Sense-veiligheidstechnologieën maken een compleet veilige, dynamische rijervaring mogelijk.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De E-TECH-motor van Renault combineert efficiëntie en plezier. De 30 jaar vooruitgang en technologische ontwikkelingen hebben geleid tot de introductie van de hybride E-TECH-motor met aandrijvingen. De hybride technologie van Renault E-TECH zorgt voor een maximale efficiëntie in het gebruik, met een toonaangevende responsiviteit in zijn klasse, beperkte energieverspilling en snelladen van de accu bij het afremmen. De uitstekende energieopbrengst van de aandrijving wint een maximale hoeveelheid energie terug.

Circuitdagen

Haal alles uit je auto

Haal alles uit je auto

Technologie

Een proefrit aanvragen