Clio R.S. line

Onderscheidend en sportief

De nieuwe Clio R.S. Line beschikt over een atletische en energieke uitstraling en heeft dezelfde sensuele vormen als de vorige generatie auto's. De splinternieuwe Clio R.S. Line is een nieuw label dat is geïnspireerd op Renault Sport en is uitgerust met een F1-spoiler, het iconische kenmerk van alle R.S.-modellen en een lage grille met honingraatpatroon. De Clio onderscheidt zich van de rest met exclusieve 16 of 17-inch velgen en een meer dynamische achterkant met een modelspecifieke bumper en een zichtbare uitlaat.

360 view car

Compromisloze keuzes

Elegante vormen, sportieve lijnen

De Clio R.S. Line, geïnspireerd door zowel zijn voorgangers als zijn neef in de F1, combineert elegantie met drama en erfgoed met innovatie om een gedurfd statement te maken. De sportieve lijnen lopen van buiten naar binnen en worden weerspiegeld in de nieuwste boordtechnologie. De toekomst die zijn verleden niet vergeet.

Verlicht de weg

De Clio R.S. Line-koplampen, nu allemaal led, zijn uitgerust met de C-vorm die op alle auto's van Renault zijn terug te vinden. Deze kenmerkende look is ook te zien bij de achterlichten, waardoor de Clio R.S. Line een onderscheidende en expressieve uitstraling heeft met een sterk gevoel voor diepte. Dit wordt benadrukt door het diamantmotief boven op het licht en geeft net dat beetje extra elegantie.

Een sensorische ervaring

Met de Multi-Sense-technologie past de rijervaring zich aan jou aan. Door gebruik te maken van de motormapping, besturing, lichtsfeer en de configuratie van het digitale scherm dat de tellers vervangt, kunnen bestuurders hun auto aanpassen aan hun stemming, zodat ze kunnen profiteren van meerdere voertuigen in één. Het systeem bevat twee voorgeprogrammeerde modi: Eco, om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen, en Sport, voor meer rijplezier, wendbaarheid en reactievermogen.

Bezoek onze store

Accessoires en merchandise

Accessoires en merchandise

Circuitdagen

Haal alles uit je auto

Haal alles uit je auto

Clio R.S.Line

Stuur me exclusieve informatie

Protection of your personal data matters to Renault.
Your personal data are processed by Renault Sport and the members of its dealer network, as joint controllers.

Used of your personal data on this link personal data. You have the right to request access to your information. You may also have your information corrected or erased. You may object to processing of your information, without any ground when objecting to direct marketing and based on grounds relating to your particular situation for other cases, and to restrict processing of your information. You may ask for receiving a copy of your information in a structured and standard format.

To exercise any of these rights, you may contact us, providing a proof of your identity, by email at dpo@renault.com, by post at Renault SAS - Direction juridique - délégué à la protection des données - 13/15 Quai le Gallo - 92500 Boulogne Billancourt.

For more information, please follow this link personal data