Clio R.S. line

Onderscheidend en sportief

De nieuwe Clio R.S. Line beschikt over een atletische en energieke uitstraling en heeft dezelfde sensuele vormen als de vorige generatie auto's. De splinternieuwe Clio R.S. Line is een nieuw label dat is geïnspireerd op Renault Sport en is uitgerust met een F1-spoiler, het iconische kenmerk van alle R.S.-modellen en een lage grille met honingraatpatroon. De Clio onderscheidt zich van de rest met exclusieve 16 of 17-inch velgen en een meer dynamische achterkant met een modelspecifieke bumper en een zichtbare uitlaat.

360 view car

Compromisloze keuzes

Elegante vormen, sportieve lijnen

De Clio R.S. Line, geïnspireerd door zowel zijn voorgangers als zijn neef in de F1, combineert elegantie met drama en erfgoed met innovatie om een gedurfd statement te maken. De sportieve lijnen lopen van buiten naar binnen en worden weerspiegeld in de nieuwste boordtechnologie. De toekomst die zijn verleden niet vergeet.

Verlicht de weg

De Clio R.S. Line-koplampen, nu allemaal led, zijn uitgerust met de C-vorm die op alle auto's van Renault zijn terug te vinden. Deze kenmerkende look is ook te zien bij de achterlichten, waardoor de Clio R.S. Line een onderscheidende en expressieve uitstraling heeft met een sterk gevoel voor diepte. Dit wordt benadrukt door het diamantmotief boven op het licht en geeft net dat beetje extra elegantie.

Een sensorische ervaring

Met de Multi-Sense-technologie past de rijervaring zich aan jou aan. Door gebruik te maken van de motormapping, besturing, lichtsfeer en de configuratie van het digitale scherm dat de tellers vervangt, kunnen bestuurders hun auto aanpassen aan hun stemming, zodat ze kunnen profiteren van meerdere voertuigen in één. Het systeem bevat twee voorgeprogrammeerde modi: Eco, om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen, en Sport, voor meer rijplezier, wendbaarheid en reactievermogen.

Circuitdagen

Haal alles uit je auto

Haal alles uit je auto

Clio R.S.Line

Een proefrit aanvragen